Evenement

Over het evenement

Geef Down De Toekomst is het sportevenement van het jaar voor kinderen met Downsyndroom. Met acht zeer succesvolle edities in 201220132014201520162017, 2018 & 2019 is Geef Down De Toekomst inmiddels een begrip in de Downwereld, maar ook zeker daarbuiten. Een jaarlijks terugkerend evenement voor kinderen met Down en hun omgeving.

Aftermovie 2019

Plattegrond

Programma

Achtergrond

Het evenement is geboren uit een initiatief van de MF Foundation en Stichting De Upside van Down met als doel kinderen met Downsyndroom een onvergetelijke dag te bezorgen en op een sportieve manier te laten zien dat deze doelgroep prima kan functioneren in de huidige maatschappij. Geef Down De Toekomst heeft haar naam te danken aan de doelstelling in combinatie met de locatie van de eerste editie, namelijk de Toekomst, beter bekend als de trainingsvelden van de Amsterdamse voetbalclub Ajax. Inmiddels is Geef Down De Toekomst een begrip en een jaarlijks terugkerend evenement voor kinderen met Down en hun omgeving.

Organisatie

centre

Locatie

Het Friendship Sports Centre is het eerste sportcentrum in West-Europa voor kinderen en jongeren met een lichamelijke of verstandelijke handicap of chronische ziekte. Het Centre ligt in Amsterdam-Noord en beschikt over prachtig aangelegde sportvelden (binnen en buiten), speciale zwembaden en een aangepaste fitness- en dojoruimte. Het Centre is dé plek voor beweging voor kinderen en jongeren met een beperking.

Inschrijven

Ben jij een echte voetbalfanaat en lijkt het jou leuk om een dag te voetballen samen met je (Down-)vriendjes en vriendinnetjes, oud-voetbal professionals en BN’ers?

Dan is dit je kans! Schrijf je in voor het voetbaltoernooi van het jaar Geef Down De Toekomst en doe mee!