Dankzij onze trouwe deelneemster Dominique van Doorn zijn wij genomineerd voor een INC AWARD in de categorie Sport en Recreatie.

Stichting De Upside van Down en Stichting Downsyndroom presenteren op 13 november 2018 de INC AWARDS: Dé prijzen voor organisaties die mensen met een verstandelijke beperking omarmen!

Wat zijn de INC Awards?

Dit jaar worden voor het eerst de “INC Awards” uitgereikt. Prijzen voor organisaties die bijdragen aan de acceptatie van mensen met een verstandelijke beperking. Een “INC Award” is een compliment en een aanmoediging tegelijkertijd! Met de prijs vieren we dat mensen met een verstandelijke beperking steeds volwaardiger meedraaien in onze maatschappij. Dat is fantastisch, maar kan nog beter!

Voor wie zijn de INC Awards?

De “INC Awards” zijn bedoeld voor bedrijven en organisaties waar mensen met een verstandelijke beperking actief mee doen. Er zijn in Nederland zat van dat soort organisaties, maar vaak kennen we ze niet. De ondernemers zijn te bescheiden en vinden het vanzelfsprekend dat mensen met een beperking mee denken en werken. Die bescheidenheid mogen ze laten varen: met een “INC Award” zetten we ze voor één keer in de spotlight! Aldus de organisatie.